Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 7
5026 RS Tilburg

T 013 4550935
E info@kdaccountants.nl
BTW NL 8592.259.14.B01

Kantoor Son
Ekkersrijt 2046
5692 BA Son

T 0499 460727

K&D Accountants B.V. heeft zijn oorsprong in 1972 en bouwt nog steeds voort op de ervaring, kennis en kunde die sindsdien bij haar medewerkers is opgebouwd.

Sinds 2019 onder nieuw management, maar wel met dezelfde medewerkers, bedienen we onze klanten op kantoor en op locatie.

We beschikken in huis over de nodige specialismen om u te helpen met het doen van uw boekhouding, het voeren van de loonadministratie, alle belastingaangiften en het opmaken van de jaarrekening. Ook verlenen we bedrijfs- en fiscaal advies.

Neemt u gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

 

 

Anouska Schoenmakers
Secretaresse
 

e: anouska@kdaccountants.nl

Al sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam als administratief/secretarieel medewerkster bij K & D Accountants.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of onderneem ik leuke dingen met vrienden, familie en mijn 3 lieve dochters.

 

Cindy Storimans
Accountant-Vennoot
 

e: cindy@kdaccountants.nl

Als accountant en relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor een gedeelte van de klantenportefeuille bij K & D Accountants/LDE Accountants. Dat houd in dat ik voor deze klanten het aanspreekpunt ben en dat ik ervoor zorg dat de opdrachten die we van deze klanten ontvangen, zoals het opstellen van jaarstukken, prognoses en aangiften, tijdig en juist worden uitgevoerd. Daarnaast worden de stukken met de klant besproken en ben ik adviseur voor klanten bij diversen vraagstukken die er bij een ondernemer kunnen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een concert of naar een cabaretvoorstelling in het theater. Mijn levensmotto is: LEEF MET EEN LACH, GENIET EN PLUK DE DAG.snel.

 

Debby Witteveen – Van Dooren
Accountant

e: debby@kdaccountants.nl

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam als accountant bij K & D Accountants. Ik houd me bezig met het opstellen van jaarcijfers, aangiftes, tussentijdse rapportages en prognoses.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk tijd aan mijn gezin, familie en vrienden te besteden.

 

Elly van der Waal – De Kok     
Interieurverzorgster

e: info@kdaccountants.nl

Ik ben Elly van der Waal-de Kok. Mijn beschrijving volgt snel.

 

Emmy Kennis – Oerlemans    
Accountant

e: emmy@kdaccountants.nl

Al vele jaren ben ik werkzaam in de accountancy en nog steeds met veel plezier. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen en bespreken van jaarstukken en belastingaangiften. Ik werk voor klanten in het MKB en in de agrarische sector. Je kunt me zowel op kantoor Son als kantoor Tilburg tegenkomen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of iets gezelligs doen met mijn gezin of met vrienden.

 

Eric van Erve
Fiscalist-Vennoot

 

e: eric@kdaccountants.nl

Fiscaal jurist met bijna 30 jaar ervaring (en nog steeds aan het leren). Bij K & D Accountants/LDE Accountants houd ik me bezig met belastingadvies en de juridische ondersteuning van klanten en van collega’s, met pensioenen en andere oudedagsvoorzieningen, met bedrijfsherstructureringen, vermogensplanning, contracten, samenwerkingen en overnames. In m’n vrije tijd ben ik handboogschutter en autofiel.
Motto: Kalm!

 

Francois Hendrikx
Commercieel directeur-Vennoot

e: francois@kdaccountants.nl

In mijn rol als Commercieel Directeur ben ik verantwoordelijk voor alles wat commercie te maken heeft. Van social media, marketing en communicatie tot het voeren van acquisitie gesprekken met nieuwe klanten. Daarnaast stuur ik ons administratiekantoor in Bladel aan. In mijn vrije tijd is mijn gezin en sporten mijn uitlaatklep voor het hectische leven wat ik leid. Daarnaast speel ik graag golf met klanten en vrienden. Mijn levensmotto is ALTIJD BLIJVEN LACHEN.

 

Ingrid de Laat
Fiscaal medewerkster

e: ingrid@kdaccountants.nl

Met veel plezier en toe wijding ben ik bij LDE Accountants werkzaam als fiscaal medewerkster. Waar velen een hekel aan hebben zie ik de werkzaamheden betreffende fiscale zaken als een uitdaging. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan mijn gezin, familie en vrienden. Om de drukke werkzaamheden en het bourgondisch leven vol te houden ga ik graag wandelen in de natuur. Verder is reizen ook een grote hobby voor mij.

Jeaninne Melis-De Rooij
Accountant

e: jeaninne@kdaccountants.nl

Ik ben teamleidster van K & D Accountants en daarnaast tevens accountant. Ik ben in 1997 in dienst getreden en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen K&D.

Naast het werk dat ik dagelijks voor onze cliënten verricht, ben ik tevens verantwoordelijk voor een goede doorstroming binnen ons bedrijf. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad en leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen.

Favoriete plek: Zeeland

 

Johan Hamers
Relatiebeheerder

e: johan@kdaccountants.nl

Ik ben vanaf 1975 werkzaam als assistent accountant. Al ruim 30 jaar ben ik als relatiebeheerder een vast aanspreekpunt voor onze relaties uit Agrarische Sector en MKB.

Vanwege de ruime ervaring ben ik inzetbaar op diverse fronten zowel administratief als fiscaal.

Mijn vrije tijd wordt gevuld met drie grote passies, op de eerste plaats mijn gezin, gevolgd door mijn verzameling gitaren die ik geregeld van het stof ontdoe en als derde probeer ik alles te volgen wat met formule 1 te maken heeft.

 

Jolanda de Rooij
Secretaresse

e: jolanda@kdaccountants.nl

Binnen K & D Accountants ben ik sinds 2006 werkzaam als receptioniste/ adm. medewerkster. Vanaf 2019 houd ik me alleen nog bezig met secretariële werkzaamheden. In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn gezin, vrienden en familie.

 

Jolanda Hartwijk
Administratief medewerkster

e: jolanda.hartwijk@kdaccountants.nl

Mijn rol is het verwerken van de gehele administratie van cliënten, het verzorgen van de btw aangiften, diverse aansluitingen, tussentijdse rapportages en voorbereiding voor de jaarcijfers. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik hou van uitgaan, fietsen, wandelen, skiën en reizen. Verder zijn gezin, familie en vrienden erg belangrijk.

José de Graaf
Administratief medewerkster

e: josé@kdaccountants.nl

Met veel plezier verzorg ik de administratie en aangifte omzetbelasting voor onze klanten.

Met mijn jarenlange ervaring in de accountancy draag ik graag een steentje bij om een goed inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten.
Naast mijn werk sta ik graag in de keuken om gezellig met vrienden en familie aan tafel te gaan en ga ik graag naar het theater.

Kees van Loon
Loonadministrateur-Vennoot

e: kees.van.loon@kdaccountants.nl

Als salarisadministrateur verzorg ik al jaren de salarisadministraties van onze cliënten. Onze cliënten kunnen bij mij en mijn collega’s terecht met al hun vragen op het gebied van salarissen en personeelszaken. In het dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn gezin en daarnaast ben ik nog als vrijwilliger actief binnen voetbalvereniging Uno Animo.

 

Lia van Vliet
Administratief medewerkster

e: lia@kdaccountants.nl

Met veel plezier werk ik bij K & D Accountants.

Ik houd mij bezig met het verwerken van de boekhouding van klanten tot en met het voorbereiden van de jaarstukken en alles wat daar bij hoort.

In mijn vrije tijd sport ik graag, houd van lekker eten en gezelligheid

Het liefst doe ik dit samen met mijn man, familie en vrienden.

Linda van den Hoek
Assistent-accountant
e: linda@kdaccountants.nl

Sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als assistent-accountant. Mijn werkzaamheden zijn het opstellen van de jaarrekeningen, fiscale aangiftes en diverse andere financiële rapportages.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, onze hond, paarden en andere dieren.

Manon Jongbloets
Loonadministrateur

e: manon@kdaccountants.nl

Ik ben sinds september 2019 werkzaam als Salarisadministrateur. Na het volgen van de opleidingen PDL en VPS ga ik nu de geleerde theorie in de praktijk toepassen.
In mijn vrije tijd speel in trombone en rijd ik graag motor.

Marjon Verhagen-Smulders
Accountant

e: marjon@kdaccountants.nl

Ik ben Marjon Verhagen, ik ben werkzaam als accountant. Mijn klantenpakket bestaat uit ondernemers in de agro sector en het midden en klein bedrijf. Als klantadviseur wil ik graag met u sparren over onderwerpen die voor u van belang zijn. Dit kunnen zaken zijn die voortkomen uit de jaarrekening of de fiscale aangifte, maar ook andere bedrijfseconomische of financieringsvraagstukken.
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Verder ga ik graag fietsen of wandelen in de natuur.

Peter Leemans
Accountant-Vennoot
 

e: peter.leemans@kdaccountants.nl

Als accountant en directeur ben ik samen met mijn collega directeur, accountant en ons team van medewerkers verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van ons kantoor. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken en al hetgeen bij onze cliënten naar voren kan komen. Indien het werk het toelaat probeer ik zoveel mogelijk met familie en vrienden af te spreken waarbij het gezamenlijk motorrijden een belangrijke rol speelt. Mijn levensinstelling is ‘leef nu, het leven is te kort’ samen met ‘alles komt goed, voor alles is een oplossing’.

 

Peter van Riel
Relatiebeheerder
 

e: peter@kdaccountants.nl

Ruim 30 jaar relatiebeheerder, grappig is dan ook dat ik de meeste klanten inmiddels 30 jaar regelmatig bezoek waarvan de meeste eens in de drie maanden.

Met de klant bekijken wij dan de voorlopige resultaten van dit jaar en  de vergelijkende cijfers van voorgaand jaar. Van daaruit kunnen wij actie ondernemen wat voor verbetering vatbaar is.

Tevens komt aan de orde of er investeringen,  innovaties,  en belastingtechnisch  opgelet moet worden.

Ikzelf kan alles terugkoppelen aan collega’s die specialisme in huis hebben op hun vakgebied.

Kortom leuk om te doen! In mijn vrije tijd wandel ik graag ben een Bourgondiër ben lid van een Mannenkoor en zing nog met twee dames en een heer Operette en Opera melodieën.

 

Rob Gerlings
Fiscaal medewerker

e: rob@kdaccountants.nl

Ik ben een leergierige, gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal medewerker bereid ik aangiften en eventuele bezwaarschriften voor en sta ik collega’s bij voor fiscale advisering. In mijn vrije tijd ben ik clubscheidsrechter bij SV Laar in Weert. Mijn grootste hobby’s zijn lezen en bergwandelen. Echte Bourgondiër: een gezellige avond met hapjes, drankjes en vrienden en/of familie sla ik zelden over.

Teun Mattheeuwse
Fiscaal medewerkster

e: teun@kdaccountants.nl

Na een half jaar stage te hebben gelopen bij K & D ben ik hier met veel plezier aan de slag gegaan op de fiscale afdeling. Als fiscaal medewerker bestaan mijn werkzaamheden vooral uit het opstellen van de aangiftes. Naast het werken volg ik de opleiding fiscaalrecht en economie aan de Fontys. In mijn vrije tijd ik ga graag lekker eten of een drankje doen met vrienden.

Theo Janssen
Accountant

e: theo@kdaccountants.nl

Als accountant en relatiebeheerder met ruime ervaring ben ik onder andere verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken, prognoses, bedrijfsherstructureringen, samenwerkingen en overnames  en al hetgeen bij deze, maar ook andere, klanten van kantoor naar voren kan komen. In mijn vrije tijd geniet ik onder andere van de kleinkinderen en ben ik vice-voorzitter van voetbalvereniging FC Tilburg.