Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 7
5026 RS Tilburg

T 013 4550935
F 013 4550450

Kantoor Son
Ekkersrijt 2046
5692 BA Son

T 0499 460727

K&D is een solide onderneming, die zijn oorsprong vindt in 1972. Klanten profiteren van een dosis kennis, kunde en ervaring, die in meer dan vier decennia is opgebouwd. Dat K&D desondanks jong en dynamisch oogt, heeft alles te maken met het elan van het gehele team van K & D. De onderneming combineert een moderne kijk op management met nieuwsgierigheid naar vernieuwing en de drang om up-to-date te blijven. De moderne stijl van leidinggeven komt tot uiting in de platte organisatie-structuur met korte lijnen. De onlangs overgenomen vestiging te Son maakt deel uit van de gezonde ambities en groeiplannen.

 

 

Aliz Konkoly
Administratief medewerkster

e: aliz@kdaccountants.nl

Ik ben sinds oktober 2018 werkzaam als administratief medewerkster. Mijn werkzaamheden zijn het verwerken van de administraties, het verzorgen van de btw aangiften en het ondersteunen van het secretariaat. Binnenkort begin ik met de opleiding HBO Accountancy. Mijn vrije tijd besteed ik aan familie en vrienden.

 

Anouska Schoenmakers
Secretaresse

e: anouska@kdaccountants.nl

Al sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam als administratief/secretarieel medewerkster bij K & D Accountants.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of onderneem ik leuke dingen met vrienden, familie en mijn 3 lieve dochters.

 

Cindy Storimans
Accountant-Vennoot

e: cindy@kdaccountants.nl

Als accountant en relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor een gedeelte van de klantenportefeuille bij K & D Accountants/LDE Accountants. Dat houd in dat ik voor deze klanten het aanspreekpunt ben en dat ik ervoor zorg dat de opdrachten die we van deze klanten ontvangen, zoals het opstellen van jaarstukken, prognoses en aangiften, tijdig en juist worden uitgevoerd. Daarnaast worden de stukken met de klant besproken en ben ik adviseur voor klanten bij diversen vraagstukken die er bij een ondernemer kunnen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een concert of naar een cabaretvoorstelling in het theater. Mijn levensmotto is: LEEF MET EEN LACH, GENIET EN PLUK DE DAG.snel.

 

Debby Witteveen – Van Dooren
Accountant

e: debby@kdaccountants.nl

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam als accountant bij K & D Accountants. Ik houd me bezig met het opstellen van jaarcijfers, aangiftes, tussentijdse rapportages en prognoses.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk tijd aan mijn gezin, familie en vrienden te besteden.

 

Elly van der Waal – De Kok     
Interieurverzorgster

e: info@kdaccountants.nl

Ik ben Elly van der Waal-de Kok. Mijn beschrijving volgt snel.

 

Emmy Kennis – Oerlemans    
Accountant

e: emmy@kdaccountants.nl

Al vele jaren ben ik werkzaam in de accountancy en nog steeds met veel plezier. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen en bespreken van jaarstukken en belastingaangiften. Ik werk voor klanten in het MKB en in de agrarische sector. Je kunt me zowel op kantoor Son als kantoor Tilburg tegenkomen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of iets gezelligs doen met mijn gezin of met vrienden.

 

Eric van Erve
Fiscalist-Vennoot

e: eric@kdaccountants.nl

Fiscaal jurist met bijna 30 jaar ervaring (en nog steeds aan het leren). Bij K & D Accountants/LDE Accountants houd ik me bezig met belastingadvies en de juridische ondersteuning van klanten en van collega’s, met pensioenen en andere oudedagsvoorzieningen, met bedrijfsherstructureringen, vermogensplanning, contracten, samenwerkingen en overnames. In m’n vrije tijd ben ik handboogschutter en autofiel.
Motto: Kalm!

 

Francois Hendrikx
Commercieel directeur-Vennoot

e: francois@kdaccountants.nl

In mijn rol als Commercieel Directeur ben ik verantwoordelijk voor alles wat commercie te maken heeft. Van social media, marketing en communicatie tot het voeren van acquisitie gesprekken met nieuwe klanten. Daarnaast stuur ik ons administratiekantoor in Bladel aan. In mijn vrije tijd is mijn gezin en sporten mijn uitlaatklep voor het hectische leven wat ik leid. Daarnaast speel ik graag golf met klanten en vrienden. Mijn levensmotto is ALTIJD BLIJVEN LACHEN.

 

Jeaninne Melis-De Rooij
Accountant

e: jeaninne@kdaccountants.nl

Ik ben teamleidster van K & D Accountants en daarnaast tevens accountant. Ik ben in 1997 in dienst getreden en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen K&D.

Naast het werk dat ik dagelijks voor onze cliënten verricht, ben ik tevens verantwoordelijk voor een goede doorstroming binnen ons bedrijf. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad en leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen.

Favoriete plek: Zeeland

 

Johan Hamers
Relatiebeheerder

e: johan@kdaccountants.nl

Ik ben vanaf 1975 werkzaam als assistent accountant. Al ruim 30 jaar ben ik als relatiebeheerder een vast aanspreekpunt voor onze relaties uit Agrarische Sector en MKB.

Vanwege de ruime ervaring ben ik inzetbaar op diverse fronten zowel administratief als fiscaal.

Mijn vrije tijd wordt gevuld met drie grote passies, op de eerste plaats mijn gezin, gevolgd door mijn verzameling gitaren die ik geregeld van het stof ontdoe en als derde probeer ik alles te volgen wat met formule 1 te maken heeft.

 

Jolanda de Rooij
Secretaresse

e: jolanda@kdaccountants.nl

Binnen K & D Accountants ben ik sinds 2006 werkzaam als receptioniste/ adm. medewerkster. Vanaf 2019 houd ik me alleen nog bezig met secretariële werkzaamheden. In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn gezin, vrienden en familie.

 

Jolanda Hartwijk
Administratief medewerkster

e: jolanda.hartwijk@kdaccountants.nl

Mijn rol is het verwerken van de gehele administratie van cliënten, het verzorgen van de btw aangiften, diverse aansluitingen, tussentijdse rapportages en voorbereiding voor de jaarcijfers. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik hou van uitgaan, fietsen, wandelen, skiën en reizen. Verder zijn gezin, familie en vrienden erg belangrijk.

Kees van de Sande
Loonadministrateur

e: kees@kdaccountants.nl

Als salarisadministrateur verzorg ik samen met Kees en Mark de personeels- en salarisadministraties van onze klanten.In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig amateurvoetbalwedstrijden en verder kijk ik graag voetbal op tv. Daarnaast ga ik bij mooi weer graag een ritje maken in mijn oldtimer.

 

Kees van Loon
Loonadministrateur-Vennoot

e: kees.van.loon@kdaccountants.nl

Als salarisadministrateur verzorg ik al jaren de salarisadministraties van onze cliënten. Onze cliënten kunnen bij mij en mijn collega’s terecht met al hun vragen op het gebied van salarissen en personeelszaken. In het dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn gezin en daarnaast ben ik nog als vrijwilliger actief binnen voetbalvereniging Uno Animo.

 

Nicole Verdick
Assistent-accountant

e: nicole@kdaccountants.nl

Sinds half januari 2018 ben ik werkzaam bij K & D Accountants en sinds 1 januari 2019 onder de vlag van LDE Accountants. Ik ben assistent accountant en mijn werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en diverse series, en onderwijl houd ik me bezig met diamond painting of het maken van wenskaarten. Verder spendeer ik ook graag tijd met mijn familie.

 

Peter Leemans
Accountant-Vennoot

e: peter.leemans@kdaccountants.nl

Als accountant en directeur ben ik samen met mijn collega directeur, accountant en ons team van medewerkers verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van ons kantoor. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken en al hetgeen bij onze cliënten naar voren kan komen. Indien het werk het toelaat probeer ik zoveel mogelijk met familie en vrienden af te spreken waarbij het gezamenlijk motorrijden een belangrijke rol speelt. Mijn levensinstelling is ‘leef nu, het leven is te kort’ samen met ‘alles komt goed, voor alles is een oplossing’.

 

Peter van Riel
Relatiebeheerder

e: peter@kdaccountants.nl

Ruim 30 jaar relatiebeheerder, grappig is dan ook dat ik de meeste klanten inmiddels 30 jaar regelmatig bezoek waarvan de meeste eens in de drie maanden.

Met de klant bekijken wij dan de voorlopige resultaten van dit jaar en  de vergelijkende cijfers van voorgaand jaar. Van daaruit kunnen wij actie ondernemen wat voor verbetering vatbaar is.

Tevens komt aan de orde of er investeringen,  innovaties,  en belastingtechnisch  opgelet moet worden.

Ikzelf kan alles terugkoppelen aan collega’s die specialisme in huis hebben op hun vakgebied.

Kortom leuk om te doen! In mijn vrije tijd wandel ik graag ben een Bourgondiër ben lid van een Mannenkoor en zing nog met twee dames en een heer Operette en Opera melodieën.

 

Theo Janssen
Accountant

e: theo@kdaccountants.nl

Als accountant en relatiebeheerder met ruime ervaring ben ik onder andere verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken, prognoses, bedrijfsherstructureringen, samenwerkingen en overnames  en al hetgeen bij deze, maar ook andere, klanten van kantoor naar voren kan komen. In mijn vrije tijd geniet ik onder andere van de kleinkinderen en ben ik vice-voorzitter van voetbalvereniging FC Tilburg.