Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 7
5026 RS Tilburg

T 013 4550935
E info@kdaccountants.nl
BTW NL 8592.259.14.B01

Kantoor Son
Ekkersrijt 2046
5692 BA Son

T 0499 460727

K&D Accountants B.V. heeft zijn oorsprong in 1972 en bouwt nog steeds voort op de ervaring, kennis en kunde die sindsdien bij haar medewerkers is opgebouwd.

Sinds 2019 onder nieuw management, maar wel met dezelfde medewerkers, bedienen we onze klanten op kantoor en op locatie.

We beschikken in huis over de nodige specialismen om u te helpen met het doen van uw boekhouding, het voeren van de loonadministratie, alle belastingaangiften en het opmaken van de jaarrekening. Ook verlenen we bedrijfs- en fiscaal advies.

Neemt u gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

 

 

Anita van Asten
Administratief medewerkster

e: anita@kdaccountants.nl

Ik ben Anita van Asten. Mijn beschrijving volgt snel.

 

Cindy Storimans
Accountant-Vennoot

Als accountant en relatiebeheerder ben ik verantwoordelijk voor een gedeelte van de klantenportefeuille bij K & D Accountants/LDE Accountants. Dat houd in dat ik voor deze klanten het aanspreekpunt ben en dat ik ervoor zorg dat de opdrachten die we van deze klanten ontvangen, zoals het opstellen van jaarstukken, prognoses en aangiften, tijdig en juist worden uitgevoerd. Daarnaast worden de stukken met de klant besproken en ben ik adviseur voor klanten bij diversen vraagstukken die er bij een ondernemer kunnen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een concert of naar een cabaretvoorstelling in het theater. Mijn levensmotto is: LEEF MET EEN LACH, GENIET EN PLUK DE DAG.snel.

 

Debby Witteveen – Van Dooren
Accountant

e: debby@kdaccountants.nl

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam als accountant bij K & D Accountants. Ik houd me bezig met het opstellen van jaarcijfers, aangiftes, tussentijdse rapportages en prognoses.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk tijd aan mijn gezin, familie en vrienden te besteden.

 

Elly van der Waal – De Kok     
Interieurverzorgster

e: info@kdaccountants.nl

Ik ben Elly van der Waal-de Kok. Mijn beschrijving volgt snel.

 

Eric van Erve
Fiscalist-Vennoot

 

e: eric@kdaccountants.nl

Fiscaal jurist met bijna 30 jaar ervaring (en nog steeds aan het leren). Bij K & D Accountants/LDE Accountants houd ik me bezig met belastingadvies en de juridische ondersteuning van klanten en van collega’s, met pensioenen en andere oudedagsvoorzieningen, met bedrijfsherstructureringen, vermogensplanning, contracten, samenwerkingen en overnames. In m’n vrije tijd ben ik handboogschutter en autofiel.
Motto: Kalm!

 

Francois Hendrikx
Commercieel directeur-Vennoot

e: francois@kdaccountants.nl

In mijn rol als Commercieel Directeur ben ik verantwoordelijk voor alles wat commercie te maken heeft. Van social media, marketing en communicatie tot het voeren van acquisitie gesprekken met nieuwe klanten. Daarnaast stuur ik ons administratiekantoor in Bladel aan. In mijn vrije tijd is mijn gezin en sporten mijn uitlaatklep voor het hectische leven wat ik leid. Daarnaast speel ik graag golf met klanten en vrienden. Mijn levensmotto is ALTIJD BLIJVEN LACHEN.

 

Helmut Habraken
Assistent-accountant

e: helmut@kdaccountants.nl

Ik ben sinds 1 januari 2022 in dienst bij LDE als assistent-accountant.  Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in de branche. Mijn werkzaamheden zijn veelzijdig waaronder controle van administraties, opstellen jaarrekening zowel agrarisch als midden en kleinbedrijf voor eenmanszaak, VOF en BV’s, opstellen diverse andere financiële rapportage alsmede fiscale aangiften. Ik denk in oplossingen. Naast de werkzaamheden bij LDE wandel en fiets ik graag en bezoek ik de sportschool om fit te blijven. Ik ben een Bourgondiër en sla een etentje met vrienden of familie niet af. Daarnaast speel ik graag een kaartspel met vrienden, bezoek ik graag de bioscoop of thuis relaxen met o.a. Netflix. Mijn motto is Carpe Diem.

 

Ingrid de Laat
Fiscaal medewerkster

e: ingrid@kdaccountants.nl

Met veel plezier en toe wijding ben ik bij LDE Accountants werkzaam als fiscaal medewerkster. Waar velen een hekel aan hebben zie ik de werkzaamheden betreffende fiscale zaken als een uitdaging. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan mijn gezin, familie en vrienden. Om de drukke werkzaamheden en het bourgondisch leven vol te houden ga ik graag wandelen in de natuur. Verder is reizen ook een grote hobby voor mij.

Jeaninne Melis-De Rooij
Accountant

e: jeaninne@kdaccountants.nl

Ik ben teamleidster van K & D Accountants en daarnaast tevens accountant. Ik ben in 1997 in dienst getreden en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen K&D.

Naast het werk dat ik dagelijks voor onze cliënten verricht, ben ik tevens verantwoordelijk voor een goede doorstroming binnen ons bedrijf. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad en leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen.

Favoriete plek: Zeeland

 

Johan Hamers
Relatiebeheerder

e: johan@kdaccountants.nl

Ik ben vanaf 1975 werkzaam als assistent accountant. Al ruim 30 jaar ben ik als relatiebeheerder een vast aanspreekpunt voor onze relaties uit Agrarische Sector en MKB.

Vanwege de ruime ervaring ben ik inzetbaar op diverse fronten zowel administratief als fiscaal.

Mijn vrije tijd wordt gevuld met drie grote passies, op de eerste plaats mijn gezin, gevolgd door mijn verzameling gitaren die ik geregeld van het stof ontdoe en als derde probeer ik alles te volgen wat met formule 1 te maken heeft.

 

Jolanda de Rooij
Debiteurenbeheer

e: jolanda@kdaccountants.nl

Ik ben sinds 2006 werkzaam als receptioniste/administratief medewerkster. Sinds juni 2023 heb ik deze taken neergelegd om mij volledig te focussen op debiteurenbeheer.

In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn gezin, vrienden en familie.

 

Jolanda Hartwijk
Administratief medewerkster

e: jolanda.hartwijk@kdaccountants.nl

Mijn rol is het verwerken van de gehele administratie van cliënten, het verzorgen van de btw aangiften, diverse aansluitingen, tussentijdse rapportages en voorbereiding voor de jaarcijfers. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik hou van uitgaan, fietsen, wandelen, skiën en reizen. Verder zijn gezin, familie en vrienden erg belangrijk.

José de Graaf
Administratief medewerkster

e: josé@kdaccountants.nl

Met veel plezier verzorg ik de administratie en aangifte omzetbelasting voor onze klanten.

Met mijn jarenlange ervaring in de accountancy draag ik graag een steentje bij om een goed inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten.
Naast mijn werk sta ik graag in de keuken om gezellig met vrienden en familie aan tafel te gaan en ga ik graag naar het theater.

Kees van Loon
Loonadministrateur-Vennoot

e: kees.van.loon@kdaccountants.nl

Als salarisadministrateur verzorg ik al jaren de salarisadministraties van onze cliënten. Onze cliënten kunnen bij mij en mijn collega’s terecht met al hun vragen op het gebied van salarissen en personeelszaken. In het dagelijks leven probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn gezin en daarnaast ben ik nog als vrijwilliger actief binnen voetbalvereniging Uno Animo.

 

Linda van den Hoek
Assistent-accountant
e: linda@kdaccountants.nl

Sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als assistent-accountant. Mijn werkzaamheden zijn het opstellen van de jaarrekeningen, fiscale aangiftes en diverse andere financiële rapportages.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, onze hond, paarden en andere dieren.

Marc Wolfs
Loonadministrateur

e: marc@kdaccountants.nl

Sinds 1 april 2021 ben ik werkzaam bij K&D als salarisadministrateur. Cliënten kunnen bij mij terecht met alle vragen op het gebied van salarissen. Hierbij maak ik gebruik van mijn bijna twintig jaar ervaring en de mogelijkheden van de automatisering om de verloning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en de kans op fouten te minimaliseren.

In mijn vrije tijd rij ik graag motor en sport ik geregeld. Het liefst ga ik tennissen of speel ik een potje padel met vrienden maar ook wielrennen doe ik wekelijks en af en toe nog hardlopen. Verder ben ik ook regelmatig te vinden bij de Hilvarenbeekse tennisvereniging HTC De Ypelaer voor vrijwilligerswerk waar ik voorzitter/penningmeester ben van de barcommissie. En als Bourgondiër sla ik een avondje gezellig uit eten of borrelen met vrienden of familie nooit af.

 

Marjon Verhagen-Smulders
Accountant

e: marjon@kdaccountants.nl

Ik ben Marjon Verhagen, ik ben werkzaam als accountant. Mijn klantenpakket bestaat uit ondernemers in de agro sector en het midden en klein bedrijf. Als klantadviseur wil ik graag met u sparren over onderwerpen die voor u van belang zijn. Dit kunnen zaken zijn die voortkomen uit de jaarrekening of de fiscale aangifte, maar ook andere bedrijfseconomische of financieringsvraagstukken.
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Verder ga ik graag fietsen of wandelen in de natuur.

Peter Leemans
Accountant-Vennoot
 

e: peter.leemans@kdaccountants.nl

Als accountant en directeur ben ik samen met mijn collega directeur, accountant en ons team van medewerkers verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van ons kantoor. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken en al hetgeen bij onze cliënten naar voren kan komen. Indien het werk het toelaat probeer ik zoveel mogelijk met familie en vrienden af te spreken waarbij het gezamenlijk motorrijden een belangrijke rol speelt. Mijn levensinstelling is ‘leef nu, het leven is te kort’ samen met ‘alles komt goed, voor alles is een oplossing’.

 

Teun Mattheeuwse
Fiscaal medewerkster

e: teun@kdaccountants.nl

Na een half jaar stage te hebben gelopen bij K & D ben ik hier met veel plezier aan de slag gegaan op de fiscale afdeling. Als fiscaal medewerker bestaan mijn werkzaamheden vooral uit het opstellen van de aangiftes. Naast het werken volg ik de opleiding fiscaalrecht en economie aan de Fontys. In mijn vrije tijd ik ga graag lekker eten of een drankje doen met vrienden.

Theo Janssen
Accountant

e: theo@kdaccountants.nl

Als accountant en relatiebeheerder met ruime ervaring ben ik onder andere verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille. Van opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften tot bedrijfseconomische adviezen en financieringsvraagstukken, prognoses, bedrijfsherstructureringen, samenwerkingen en overnames  en al hetgeen bij deze, maar ook andere, klanten van kantoor naar voren kan komen. In mijn vrije tijd geniet ik onder andere van de kleinkinderen en ben ik vice-voorzitter van voetbalvereniging FC Tilburg.